Hoe werken wij?

Wij hebben met verschillende assurantiekantoren een samenwerkingsverband. Deze kantoren bieden onder meer onze verzekeringsproducten aan, maar kunnen ook gebruik maken van onze backoffice. Hieronder kunt u zien met welke kantoren wij samenwerken:

Graag willen wij u nader informeren omtrent de (on)gebondenheid met ons bemiddelingsbedrijf. Wij werken nauw samen met beide bedrijven. Beide hebben ervoor gekozen om hun advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. Dankzij de keuze om te werken met eigen premies en voorwaarden die gebasseerd zijn op de resultaten van de eigen doelgroep bent u altijd verzekerd van een prijstelling die bij u past.

Door zeer korte lijnen met de binnen het volmachtbedrijf geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.

Wij hanteren bij zowel HK Assuradeuren BV als onze assurantiekantoren heldere richtlijnen mbt privacy, belangenconflicten, fraude en klantgerichtheid.