Verzekeringskaarten

In opdracht van Het Verbond van Verzekeraars hebben wij een reeks verzekeringskaarten ontwikkeld.

De Verzekeringskaarten hebben tot doel u in een oogopslag en zo duidelijk mogelijk te laten zien wat er wel en niet gedekt is op zijn verzekeringsproduct. Daarmee wordt er naar gestreefd om uw financieel bewustzijn te vergroten en teleurstellingen achteraf te voorkomen. Door een geharmoniseerd format (alle verzekeraars vertellen eigenlijk vrijwel hetzelfde) te hanteren, zou u beter zicht moeten krijgen op het betreffende verzekeringsproduct. Zo wordt de transparantie vergroot en kunnen klanten ook producten beter vergelijken op de inhoud.

We zijn op dit moment bezig met het doorvoeren van enkele verbeteringen aan onze verzekeringskaarten.
Er kunnen daardoor enkele kaarten tijdelijk uit de lucht zijn.
Mocht u er één missen, aarzel dan niet om ons te bellen met eventuele vragen.

We zijn zeer benieuwd of de verzekeringskaarten dit doel voor u hebben bereikt. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kan ook een reactie sturen naar info@hkassuradeuren.nl

Het volmachtbedrijf HK Assuradeuren werkt op een zeer prettige manier samen met de twee advies kantoren Dominass assurantiën bv & Prima voor elkaar bv. Bij deze bedrijven is het persoonlijke contact met elke klant leidend. Alle afspraken/advies worden helder vastgelegd.
Elke relatie ontvangt daarbij een mooie map waarin alle polisbladen en voorwaarden worden opgeborgen. Wanneer een verzekerde iets niet snapt, dan wordt er bellen ze gewoon of komen langs. Gewoon ouderwetse dienstverlening zoals het hoort.